fbpx

Nak Saya Bantu Anda Untuk Dapatkan Hartanah Idaman Tanpa Perlu Bayar Duit BOOKING mahupun 

DEPOSIT Khas Buat PENJAWAT AWAM?

Hi saya Zamir Aizat

Saya perunding hartanah berdaftar di bawah LPPEH (REN) dan juga sebagai perunding hartanah merangkap Agency Manager di bawah Koperasi Hartanah Anggun Berhad.


Kepakaran saya ialah membantu Penjawat Awam mendapatkan hartanah idaman tanpa perlu membayar duit booking mahupun deposit hanya dengan kira kelayakan melalui slip gaji sahaja.

PERTAMA DI MALAYSIA

Skim Zero Deposit Plus+ Khas Buat Penjawat Awam atau Kakitangan Kerajaan

Apa Itu Skim Zero Deposit Plus+ ?

10 Manfaat Skim ZERO Deposit Plus Buat Kakitangan Kerajaan

1

Manfaat 1: Pengecualian Kos Unit Tempahan (Booking Unit)

Cuba bayangkan orang lain nak beli hartanah kena bayar paling kurang RM500 atau RM1000 tetapi anda tidak perlu bayar walaupun RM1 untuk booking hartanah yang anda nak!

2

Manfaat 2: PERCUMA Kos SPA/S&P

Kos ni bukan murah yer jika anda ingin memiliki hartanah kerana ianya melibatkan kos pengurusan peguam dan ianya bermula dengan 4 angka hingga 5 angka mengikut harga hartanah yang anda beli tetapi anda boleh jimat tanpa keluarkan sendiri duit poket anda. Best tak?

3

Manfaat 3: PERCUMA Kos Perjanjian Pinjaman (Loan Agreement)

Antara kos lain yang juga melibatkan dengan pihak peguam. Anda boleh jimat lagi duit poket anda. Menarik bukan?

4

Manfaat 4: PERCUMA Kos MOT (Tukar Hak Milik)

Kos tukar hak milik juga anda boleh jimatkan duit poket anda tanpa perlu bayar guna duit sendiri pada peguam yang menguruskan pembelian hartanah anda. Bestnya..

5

Manfaat 5: PERCUMA Kos Duti Setem (Stamp Duty)

Kos duti setem atau Stamp Duty boleh juga anda jimatkan lebih kurang 4-5 agka juga tetapi tertakluk pada hartanah ke-2 atau sebuah hartanah itu beharga RM300k dan ke atas. Banyaknya anda boleh jimat duit poket..

6

Manfaat 6: PERCUMA yuran anggota KOHAB

Dah la kos yuran peguam kat atas semuanya tak perlu keluarkan duit poket sendiri. Ni siap dapat percuma yuran anggota koperasi hartanah anggun lagi. Wow!

7

Manfaat 7: PERCUMA Bon Deposit Saham RM1,000.00

• Pemberian Bon Deposit Saham berjumlah RM1,000.00 adalah persetujuan sumbangan dan peruntukan kewangan antara pemaju dan KOHAB melalui konsep Ta'awun (kerjasama) dan Mudharabah (perkongsian keuntungan) dan


• Bon Deposit Saham RM1,000.00 TIDAK DIBENARKAN untuk ditukar milik secara tunai dalam TEMPOH MASA 3 TAHUN daripada TARIKH KUATKUASA MENJADI ANGGOTA melainkan anggota tersebut telah meninggal dunia dalam tempoh masa tersebut.


Rujuk pekeliling: KOHAB/PKLLG/2020/0017

8

Manfaat 8: DIVIDEN Tahunan Pelaburan KOHAB (Seumur Hidup)

Segala dividen tahunan KOHAB akan diserahkan kepada ahli setiap tahun - seumur hidup. Berbaloi-baloi.

9

Manfaat 9: DIVIDEN Tahunan Pelaburan (Boleh Di Warisi)

Dividen tahunan pelaburan juga boleh diwariskan pada keluarga sekiranya selepas ketiadaan kita nanti. Untunglah.

10

Manfaat 10: Manfaat Khairat Kematian

Sekiranya berlaku kematian, KOHAB juga akan berikan manfaat khairat kematian pada mana-mana penjawat awam yang membeli hartanah dengan skim zero deposit plus ni. Pemaju lain confirm tak bagi semua manfaat-manfaat di atas. Bagi percuma kos peguam dan lampu kipas je biasanya. 

Apa Kata Mereka Yang Sudah Dapatkan Perkhidmatan Daripada Saya

ZAHIAH MUSTAPA

Guru

Sangat mudah berurusan dengan Encik Zamir dan bertanya berkaitan loan LPPSA ni memandangkan ni kali pertama saya ingin memiliki hartanah.

Dr. nazir

Pegawai Perubatan

Saya dikenalkan oleh rakan yang sudah berurusan dengannya sebelum ni dan ternyata perkhidmatannya sangat cekap dan cermat. Saya pasti akan syorkan pada teman yang lain.

nik adila

Pembantu Tadbir

Dia akan berikan konsultansi secara PERCUMA kepada saya betapa pentingnya untuk membeli hartanah sebelum usia semakin meningkat dan kemudian saya terus mencari hartanah idaman saya dengan bantuannya. Anda mesti dapatkan konsultansi dan dengar buah ideanya yang bernas lagi penuh fakta.

*Gambar sebenar pelanggan tidak dapat saya dedahkan bagi tujuan menjaga privasi mereka.

Jadi Nak Tunggu Apa Lagi? Sampai Bila Nak Menyewa Je Kan. Bertindak Segera!

© 2020 by Zamir Aizat

Disclaimer: Apa yang saya nyatakan di web ini adalah benar dan tepat dan segala maklumat peribadi pelanggan tidak akan didedahkan pada pihak ketiga atas tujuan keselamatan data pelanggan saya. 

>